BINGO 


Heb je zin in een gezellige avond en wil je graag mooie prijzen winnen?

Boek dan ons Bingo arrangement in restaurant De Olifant.

 

Tijdens de afgelopen persconferentie hebben we vernomen dat er wederom aangescherpte veiligheidsmaatregelen zijn van het RIVM in de Provincie Utrecht. Naar aanleiding van deze nieuwe regels moeten wij jullie melden dat de BINGO van vrijdag 9 oktober helaas niet door kan gaan. Wij balen hier enorm van, we keken erg uit naar deze feestelijke avond! We zijn momenteel in overleg om een nieuwe datum te prikken voor volgend jaar al naar gelang de ontwikkelingen op Corona gebied. Als de datum bekend is laten wij u dat z.s.m. weten.

Gr Fun in Maarssen


Fun in Maarssen organiseert een Bingo avond op vrijdag 9 oktober. Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom. Bij binnenkomst ontvang je een glaasje prosecco. De eerste Bingo ronde start om 20.30 uur.

Je geniet tijdens het Bingo spelen van heerlijke drankjes en hapjes (all inclusive) en je maakt ondertussen kans op mooie prijzen! Extra winkansen door het trekken van 10 lootjes gedurende de avond, bij binnenkomst ontvang je een lootje van ons. Swing lekker mee met onze zanger Dominique Leemkuil die een spetterend optreden zal geven.  We sluiten de avond af met het finale spel met een prijs van 150 EURO cash.

 

Een gezellige Bingo avond !!! 

 

  • Prosecco bij binnenkomst

  • 3 BINGO-rondes

  • 10x lootjes trekken

  • Finale Spel met € 150 cash

  • Gratis drankjes en hapjes 

  • Optreden Dominique Leemkuil


Adres:

Straatweg 1

3621 BG BreukelenContactgegevens:

funinmaarssen@outlook.com

06-22764048